Forumi ekonomik i Vjenës – perspektiva të reja për Maqedoninë e Veriut

Forumi ekonomik i Vjenës – perspektiva të reja për Maqedoninë e Veriut

Delegacioni qeveritar i kryesuar nga kryeministri Zoran Zaev, sot do të marrë pjesë në Forumin ekonomik të Vjenës “Bisedime ekonomike të Vjenës – perspektiva të reja për Republikën e Maqedonisë së Veriut”.

Delegacioni, në të cilin marrin pjesë zëvendëskryeministri i obliguar për Çështje ekonomike, Koço Angjushev, ministri i Financave Dragan Tevdovski, si dhe ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi në forum, përveç diskutimit për mundësitë për investim në Maqedoninë e Veriut, do të realizojnë edhe takime me përfaqësues të kompanive austriake me renome.

Në Vjenë, është paraparë takim i kryeministrit Zaev me euroambasadorin për zgjerim dhe politikë të mirë fqinjësore Johannes Hahn.