​Spiunohet McLaren 720S Hybrid Mule

​Spiunohet McLaren 720S Hybrid Mule

Vetëm një ditë pas festimit të makinës së 20.000 dhe një ditë para zbulimit të Grand Tourer, McLaren planifikon të lançojë një Coupe 720S.

Duke ndjekur gjurmët e modeleve të elektrizuara si P1 dhe Speedtail më të fundit, modeli që mban emrin e koduar "MVY04-BP23" është spiunuar së fundi.

Një vështrim më i afërt në profilin anësor të tij tregon se nuk bëhet fjalë për një version standard 720S.

Sipas një raporti të botuar nga Autocar, makina e re hibride nuk mund të bazohet në motorin binjak turbo V8 që gjendet në të gjitha modelet e McLaren. Në vend të kësaj, ai mund të zvogëlohet në V6, gjithashtu duke paraqitur induksionin e detyruar.

Këto modele të hibridizuara janë vendosur për të ecur në një evolucion të platformës së sotme, por detajet shtesë nuk janë të disponueshme për momentin,