Njihuni me piloten e parë në botë pa duar

Njihuni me piloten e parë në botë pa duar

Jessica Cox, 36-vjeçe, nga Arizona e SHBA-ve, është femra e parë në botë që ka lindur pa duar dhe që ka mundur të pajiset me licencë të pilotit.

“Kam përshkuar një rrugë të gjatë para se të bëhesha pilote. Jam trajnuar me tre aeroplanë të ndryshëm, jo për shkak se i kam shkatërruar, por që elektronika e instaluar dallon në secilin”, ka deklaruar ajo për KGUN9