Kate vesh fustanin e njëjtë si të dukeshës 86 vjeçare

Kate vesh fustanin e njëjtë si të dukeshës 86 vjeçare

Dukesha e Kembrixhit duket se frymëzohet për stilin e saj nga të afërmit mbretëroë.

Kate, 37 vjeçare, kishte veshur një fustan me lule të Erdem “Shebah” për hapjen e shout të luleve në Chelsea të hënën.

Fustani ishte i të njëjtit stil sikurse i Katharine, Dukeshës së Kentit, 86 vjeçarja e cila e pati veshur në dasmën e Meghan dhe Harry, vitin e kaluar.

Burri i saj, Princi Edward, Duka i Kentit, është kushëri i parë i Mbretëreshës.

Erdem i lindur në Kanadë është një nga dizajnerët e Kate për shëtitje zyrtare dhe turne mbretërore.