Inflamacionet e veshit te fëmijët

Inflamacionet e veshit te fëmijët

Fëmijët vuajnë shpesh nga problemet me veshin, arsyeja kryesore është se sistemi i tyre imunitar nuk është mjaft i fortë dhe rezistues si tek të rriturit.

Inflamacionet apo pezmatimet e veshit janë shumë të shpeshta tek fëmijët, thuajse 50-70% e fëmijëve deri në moshën 5 vjecare kanë pasur probleme të tilla.

Ekipi i emsionit ‘Foleja’ ka zhvilluar një bisedë me ortorinolaringologun Dr  Aziz Mustafa, i cili na jep informacionet e duhura lidhur me këtë çështje.