Ambasadorja suedeze sot në Komisionin për Shëndetësi

Ambasadorja suedeze sot në Komisionin për Shëndetësi

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale sot do të mblidhet në një mbledhje të rregullt.

Ndër pikat e rendit të ditës është edhe takimi me Ambasadoren e Suedisë në Kosovë, Karin Hernmarck-Ahliny.

Komisioni do të mblidhet në ora 11:00 në ambientet e Kuvendit të Kosovës.

Autor: RTKlive