Si të shpëtojmë pudrën e dëmtuar (Video)

Si të shpëtojmë pudrën e dëmtuar (Video)

Me siguri së paku njëherë ju ka ndodhur që buzëkuqi apo pudra t’ju bjerë nga dora dhe të shndërrohet në pluhur.

Siç e shihni – është e lehtë!

 

Disa pika alkool do të zgjidhin problemin dhe do të shpëtojnë grimin nga i cili keni menduar se duhet të hiqni dorë.