Pse ju duhet serumi për kujdesin e fytyrës?

Pse ju duhet serumi për kujdesin e fytyrës?

Serumet për fytyrë zbutës të lehtë që depërtojnë thellë për t’i dhënë përbërës aktiv lëkurës tuaj.

Artistja e grimit Kristofer Buckle thotë se përdorimi i serumit rregullisht mund t’i japë lëkurës tuaj një cilësi më të qëndrueshme dhe më të butë.

Ato gjithashtu bëjnë poret të duken më të vogla dhe të rrisin nivelet e lagështisë.

Serumet janë trajtime të dendura me lëndë ushqyese që trajtojnë shqetësimet specifike, prandaj është më mirë që t’i mbani ato sa më afër lëkurës që të jetë e mundur. Kujdesuni që ta aplikoni në fytyrë para se të vendosni kremërat.

Sot ekzistojnë serume të ndryshme në treg, por për ditën, Dr. Rogers rekomandon serume antioksidante, të cilat ofrojnë një shumëllojshmëri përfitimesh.