Sulmohet femra në Malishevë

Sulmohet femra në Malishevë

Policia arrestoi një të dyshuar në Malishevë pasi që i njëjti pas një mosmarrëveshje në familje e ka sulmuar një femër.

Viktima nuk ka pasur lëndime të dukshme dhe nuk ka pranuar tretman mjekësor. Pas intervistimit, me aktvendim të prokurorit kujdestar, të dyshuarit është dërguar në mbajtje.