Sa kanë ndryshuar karakteret e “Game of Thrones” gjatë tetë sezonave?

Sa kanë ndryshuar karakteret e “Game of Thrones” gjatë tetë sezonave?

Para pak ditësh u shfaq episodi i fundit i “Game of Thrones”.

Ky serial që ka tronditur botën dhe ka miliona fansa të çmendur ka vazhduar për plot 10 vjet që është një kohë shumë e gjatë jo vetëm për karakteret, por edhe për aktorët që i kanë portretizuar ata.

Në nderim të një prej serialeve më të famshme, po ju rikujtojmë se si janë dukur karakteret e “Game of Thrones” në episodet e para duke i krahasuar ata se si duken në sezonin e fundit.

1. Cersei Lannister

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

2. Jon Snow

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

3. Tyrion Lannister

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

4. Daenerys Targaryen

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

5. Sansa Stark

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

6. Arya Stark

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

7. Jorah Mormont

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

8. Varys

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

9. Jaime Lannister

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

10. Sandor Clegane

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

11. Brienne of Tarth

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

12. Samwell Tarly

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

13. Davos Seaworth

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

14. Theon Greyjoy

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

15. Brandon Stark

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons