Udhëtoni me tren nëpër të bukurën Skoci

Udhëtoni me tren nëpër të bukurën Skoci

Skocia është një vend me peizazhe të mrekullueshme, arkitekturë dhe tradita të jashtëzakonshme.

Një nga mënyrat më të mira për t’i parë këto është duke udhëtuar me tren nëpër Skoci.

Secila kurbë në binarë ofron një skenë të re dhe shpesh spektakolare.

Më poshtë rrugët më të mira përmes të cilave mund të udhëtoni me tren.

The Borders Railway

Edinburgh to Inverness
Forth Rail Bridge

Strathspey Steam Railway

The Kyle Line

The Far North Line

The West Highland Line


MË SHUME NGA Lifestyle