Instagram sjell ndryshimin që kemi pritur të gjithë

Instagram sjell ndryshimin që kemi pritur të gjithë

Të gjitha videot më të gjata se 60 sekonda, prej një viti tashmë, postohen kryesisht në IGTV.

Videot në IGTV, si rregull, duhet të jenë të filmuara vertikalisht, jo në formatin e zakonshëm “landscape”.

Por, nga sot përdoruesit e kësaj platforme mund të nisin t’i ngarkojnë videot në çdo lloj pozicioni. Nëse doni mund të ktheni ekranin horizontalisht dhe të t’i shihni në “full screen”.


MË SHUME NGA Tech