Aktorët fëmijë që tashmë janë rritur

Aktorët fëmijë që tashmë janë rritur

The Kid”, “Bridge to Terabithia”, “Peter Pan” – duket se të gjithë filmat tonë të preferuar janë publikuar para 10-15 vjetësh.

Fëmijët aktorë që luanin në këta filma tashmë janë rritur. Philip Wiegratz që ka luajtur në “Charlie and the Chocolate Factory” ka mbushur 26 vjet.

Në ndërkohë që Henry Thomas që ne e mbajmë mend si Elliott nga “E.T. the Extra-Terrestrial” është martuar dy herë dhe ka një fëmijë.

Ndoshta shumë të tjerë i kemi harruar ose nuk i kemi vërejtur se sa shumë janë rritur dhe kanë ndryshuar ndër vite, prandaj më poshtë po ju sjellim këtë kolazh fotografish.

Henry Thomas (Elliot), E.T. the Extra-Terrestrial (1982)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Kiernan Shipka (Sally Draper), Mad Men TV series (2007–2015)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Josh Hutcherson (Jess Aarons), Bridge to Terabithia (2007)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Bailee Madison (May Belle Aarons), Bridge to Terabithia (2007)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Chandler Riggs (Carl Grimes), The Walking Dead TV series (2010)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Asa Butterfield (Bruno), The Boy in the Striped Pajamas (2008)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Kara Hayward (Suzy), Moonrise Kingdom (2012)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Gattlin Griffith (Walter Collins), Changeling (2008)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Chloë Grace Moretz (Rachel), 500 Days of Summer (2009)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Nicholas Hoult (Marcus Brewer), About a Boy (2002)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Kate Maberly (Mary Lennox), The Secret Garden (1993)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Philip Wiegratz (Augustus Gloop), Charlie and the Chocolate Factory (2005)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Jeremy Sumpter (Peter Pan), Peter Pan (2003)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Rachel Hurd-Wood (Wendy Darling), Peter Pan (2003)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Wil Wheaton (Wesley Crusher), Star Trek: The Next Generation TV series (1987–1994)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Dakota Blue Richards (Lyra), The Golden Compass (2007)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Spencer Breslin (Rusty Duritz), The Kid (2000)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Hailee Steinfeld (Mattie Ross), True Grit (2010)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Thomas Turgoose (Shaun), This Is England (2006)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It

Alyson Stoner (Sarah Baker), Cheaper by the Dozen (2003)

20 Child Actors Who’re All Grown Up Now, and We Didn’t Even Notice It