Kryetarët e Odave Ekonomike të Ballkanit Perëndimor vizitojnë Kosovën

Kryetarët e Odave Ekonomike të Ballkanit Perëndimor vizitojnë Kosovën

Sot delegacioni i kryetarëve të Odave Ekonomike të Ballkanit Perëndimor do ta vizitoj Kosovën. 

Kjo vizitë e rëndësishme bashkon Kryetarët e Odave Ekonomike të Ballkanit Perëndimor bashkë me akterë tjerë të rëndësishëm, me qëllim të diskutimit të ideve konkrete që avancojnë bashkëpunimin rajonal.

Delegacioni do të vizitoj Parkun e Inovacionit dhe Trajnimeve në Prizren, i cili ka rëndësi të madhe në zhvillimin ekonomik të vendit.

Autor: RTKlive