Dita e dytë e Konferencës Ekonomike e Diasporës Shqiptare

Dita e dytë e Konferencës Ekonomike e Diasporës Shqiptare

Sot mbahet dita e dytë e Konferencës Ekonomike e Diasporës Shqiptare.

Për sot janë parë diskutime me panelistë të ndryshëm si dhe vizita tek kompanitë kosovare.

Në panelin e parë diskutime do të ketë me temën “Diaspora si agjent ndërmjetësues për të bërit biznes në tregjet e huaja”, ndërsa më pas do të bëhet shpalosja e aktiviteteve të degëve të Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare.

Pasdite, është planifikuar një vizitë në Komunën e Vushtrrisë.