Kapen tre klandestinë në Kapshticë

Kapen tre klandestinë në Kapshticë

Janë kapur tre klandestinë në kufirin e gjelbër në Kapshticë nga forcat e Frontex dhe policia kufitare e Shqipërisë.

Ora News raporton se të tre refugjatët janë meshkuj. Ata u kapën gjatë orëve të mbrëmjes të së premtes.

Frontex po bën kontrollet së bashku me policinë kufitare në kufirin e gjelbër me kamera termike.