Gjenden afër dy mijë lloje të barnave pa banderola

Gjenden afër dy mijë lloje të barnave pa banderola

Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupcionit në Pejë në bashkëpunim me inspektorët e Ministrisë së Shëndetësisë kanë kontrolluar disa barnatore ku kanë gjet dhe konfiskuar 1724 paketime të llojeve të ndryshme të barnave pa banderola.

Lidhur me rastin  është njoftuar Prokurori dhe rasti mbetet nën hetime.