Vidhen gjësende personale me forcë, në Fushë Kosovë

Vidhen gjësende personale me forcë, në Fushë Kosovë

Një person ka informuar se persona të panjohur me forcë ka hapur veturën e tij dhe kanë vjedhur një çantë, në të cilën kishte rroba dhe disa dokumentet personale.

Një person ka informuar se persona të panjohur me forcë ka hapur veturën e tij dhe kanë vjedhur një çantë, në të cilën kishte rroba dhe disa dokumentet personale.