Zhduket një person në Pejë

Zhduket një person në Pejë

Një person ka raportuar në Policinë e Kosovës se daja i tij është larguar nga shtëpia e tij në Pejë dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij.

Policia nuk ka dhënë më shumë detaje, por thotë se është në kërkim të personit.