Suksesi i mjekut shqiptar në spitalin Shën Josef në Linnich

Suksesi i mjekut shqiptar në spitalin Shën Josef në Linnich

Mjeku shqiptar që po bën mrekulli me intervenimet në pjesët kockore të pacientët në Gjermani. Shefi i klinikës kirurgjike në spitalin Shën Josef në Linnich, Arjan Mullahi, i specialiazuar në kirurgji, traumatologji dhe ortopedi, ka trajtuar shumë raste deri tani, në operacione shumë delikate dhe që kërkojnë mobilizim të gjerë të ekspertëve të disa fushave.

Në një intervistë ekskluzive për programin e mëngjesit në Radio Kosovë, dr. Mullahi thotë se këtë vit e ka trajtuar me shumë sukses edhe një vajzë të re nga Kosova. Ai praktikon metodat moderne të vendosjës dhe të ndërrimit të protezave coxofemorale dhe të gjurit. 

Autor: Hyrë Tejeci Murati, Radio Kosova


MË SHUME NGA Shëndetësi