​Një person i humbur në Viti

​Një person i humbur në Viti

Një femër ka raportuar se vëllai i saj është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij.

Njësitet policore janë duke hetuar rastin.

Autor: RTKlive