Të mërkuren rikthehet kryevepra botërore `Kopraci` me regji të Elmaze Nurës

Të mërkuren rikthehet kryevepra botërore `Kopraci` me regji të Elmaze Nurës

Të mërkurën më 5 qershor nga ora 20:00 në Teatrin "Adriana" të Ferizajt rikthehet kryevepra botërore, komedia "Kopraci" e Molierit me regji nga Elmaze Nura.

Në shfaqje luajnë: Mevlan Saraçi,Vjosa Abazi,Jajush Ramadani,Blin Sylejmani,Ali Krasniqi,Milot Salihu,Uratë Shabani,Sherif Bega dhe Doruntinë Xhemajli. Asistente e regjisë: Fata Hyseni Skenograf: Zeni Ballazhi Kostumet: Alma Krasniqi Muzika: Gëzim Hasani Ndriçimi: Hajrullah Elezi.Image may contain: 1 personImage may contain: 2 people, people sittingImage may contain: 1 personImage may contain: 3 people, people standing, night and shoes

Autor: RTKlive