Sony Xperia 5G i palosshëm është në zhvillim

Sony Xperia 5G i palosshëm është në zhvillim

Sony është duke e zhvilluar një telefon inteligjent të ri, me një ekran të palosshëm për ta bërë ekranin me madhësi të tabletëve më të lehtë për ta marrë me vete, pohon një raport i ri.

Pajisja e ardhshme do të përballet me rivalët si Samsung Galaxy Fold dhe Huawei Mate X.

Me një ekran OLED, telefoni i ri Xperia do të mburret me mbështetjen për rrjetet 5G.

Sipas një raporti të ri nga Kina, telefoni i palosshëm është ende në fazat shumë të hershme të zhvillimit brenda kompanisë.

I quajtur Xperia F, telefoni i ri duket se do të mburret me raportin kinematik 21: 9, i cili është bërë sinonim për kompaninë, pas lansimit të Xperia 10, Xperia 10 Plus dhe Xperia 1 këtë vit.

Ky raport i ekranit me panel të gjerë 21:9 i bën raundin e fundit të pajisjeve Sony Xperia shumë më të gjata dhe më të shpejta se sa konkurrenca.

Si i tillë, telefoni i palosshëm ka të ngjarë të jetë vertikal dhe jo horizontal, siç e kemi parë nga Samsung dhe Huawei.

Motorola thuhet se ka një qasje të njëjtë me Razrreboot e tyre të Motorola, që pritet të lansohet në muajt e ardhshëm.