Për 1 javë, 1600 vizita mjekësore emergjente në QKUK

Për 1 javë, 1600 vizita mjekësore emergjente në QKUK

Sipas raportit të Klinikës Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, java që lamë pas ka qenë e mbingarkuar me pacientë që kanë kërkuar shërbime mjekësore.

Të dhënat e raportit nga Klinika Emergjente
1600 vizita mjekësore në profile të ndryshme, përfshirë degët kirurgjike, internistike dhe ortopedike.

Prej tyre, 282 vizita kirurgjike, 07 internistike, 298 ortopedike, 121intevenime të shpejta kirurgjike, 143 raste nga aksidentet në trafik, 184 pranime në klinikat tjera.