Më 12 qershor Prishtinës i shtohet sheshi dhe shtatorja “Madeline Albright”

Më 12 qershor Prishtinës i shtohet sheshi dhe shtatorja “Madeline Albright”

Zyra e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka shpalosur agjendën me rastin e 20 – vjetorit të çlirimit të vendit.

Më 12 qershor janë paraparë disa aktivitete, ndër to edhe zbulimi i shtatores së sekretares Madeline Albright, raporton EkonomiaOnline.

Kjo është agjenda e plotë: