Ish-kryeshefi i Telekomit, Shyqyri Haxha dëshmon në Komisionin Hetimor

Ish-kryeshefi i Telekomit, Shyqyri Haxha dëshmon në Komisionin Hetimor

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 06.06.2019,
3. Intervistimi i z. Shyqyri Haxha, ish Kryeshef i Telekomit të Kosovës sh.a,
4. Të ndryshme