​Digjet posta e vjetër në Krushevc të Dragashit

​Digjet posta e vjetër në Krushevc të Dragashit

Policia raporton se në fshatin Krushevc të Dragashit është raportuar se në rrethana të panjohura nga zjarri është përfshirë objekti i postës i cili gjendet jashtë funksioni.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë relevante dhe zjarrfikësit të cilët kanë arritur të lokalizojnë zjarrin. Përveç dëmeve materiale nuk raportohet për lëndime në njerëz.