Bastille publikojnë album të ri

Bastille publikojnë album të ri

Bastile sapo publikuan albumin e tyre më të ri!

Anëtarët e grupit muzikor – Dan Smith, Kyle Simmons, Will Farquarson dhe Chris “Woody” Wood sapo ua sollën fansave albumin e tretë muzikor Doom Days.

Grupoi njoftoi së fundmi se do të nisen në rrugë për turneun verior amerikan, i cili do të nis në shtator në Philadelphia para atij në Meksikë gjatë tetorit.