Kokainë dhe armë në veturë, arrestohen dy shtetas të Maqedonisë

Kokainë dhe armë në veturë, arrestohen dy shtetas të Maqedonisë

Njësia policore gjatë një pike të kontrollit në Prishtinë, ka ndal një veturë me targa të Shkupit në të cilën ishin dy persona, shqiptar, shtetas të Maqedonisë.

Gjatë kontrollimit në veturë janë gjetur substancë të dyshuar narkotike të llojit Kokainë, dhe një karikator i revoles M57. 

Të dyshuarit janë arrestuar dhe të njëjtit janë dërguar në mbajtje.