Fyen karabinierët, arrestohen

Fyen karabinierët, arrestohen

Dy të dyshuar janë arrestuar për shkak të pengimit të personave zyrtar në kryerjen e detyrës zyrtare.

Ngjarja ka ndodhur në Mitrovicë dhe sipas policisë të njëjtit duke rrëzuar barrierat e urës kryesore i kanë fyer karabinierët duke i penguar kështu në kryerje të detyrës.

Të njëjtit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.