Vjedh para dhe stoli ari, arrestohet

Vjedh para dhe stoli ari, arrestohet

Një person është arrestuar në Ferizaj, nën dyshimin se i para disa dite në shtëpinë e ankuesit, kishte vjedhur një sasi stoli ari dhe para të gatshme.

I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.