Digjet një lokal në Ferizaj

Digjet një lokal në Ferizaj

Një lokal në Ferizaj, në rrethana të panjohura është përfshirë nga zjarri.

Sipas policisë rasti ka ndodhur në rrugën ‘Bajram e Gursel Sylejmani’.

Njësitë relevante dhe zjarrfikësit kanë dal në vendin e ngjarjes të cilët kanë lokalizuar zjarrin. Përveç dëmeve materiale nuk raportohet për lëndime në njerëz. Rasti është duke u hetuar.