Një show siç di ta bëjë vetëm Rita!

Një show siç di ta bëjë vetëm Rita!

Rita Ora udhëhoqi mbrëmjen në Stamford Bridge në Londër të dielën, ndërsa Soccer Aid 2019, në ndihmë të Unicef, pati shumë të pranishmëm.

Rita u shfaq e veshur stil dhe ndezi skenën siç vetëm ajo di ta bëjë.

Shihni fotot për më shumë.