Ditët e nxehta të verës,përdorni maskë nga kosi dhe mjalti

Ditët e nxehta të verës,përdorni maskë nga kosi dhe mjalti

Vera paraqet argëtim, gëzim dhe lumturi.

Gratë janë të lumtura që është  koha për të veshur përsëri veshjet verore dhe me lule, pas dimrit të gjatë e të ftohtë ato thonë se e duan verën dhe ngrohtësinë e saj.

Çdo stinë sjell lajme të mira për disa dhe të këqija për të tjerët. Vera sjell të mira për të gjithë njerëzit, por jo për lëkurën.

Kështu për të mbrojtur dhe për ta mbajtur të freskuar lëkurën duhet të përdorni maskën e kosit dhe mjaltës.

Krejt çka ju duhet është një enë ku në të duhet të vendosni dy lugë kos dhe një lugë mjaltë, pas tretjes, këtë vendoseni në fytyrë.

Këtë duhet ta mbani deri sa të thahet dhe më pas pastrojeni me ujë.