Scott takon Kamberin, librat dhe njohja e diplomave pjesë e diskutimit

Scott takon Kamberin, librat dhe njohja e diplomave pjesë e diskutimit

Ambasadori i Amerikës në Serbi, Kyle Scott, ka qëndruar gjatë ditës në Bujanoc.

Ai ka takuar kryetarin e kësaj komune me shumicë shqiptare, Shaip Kamberi.

"Një bisedë e mirë me kryetarin e Bujanocit mbi sfidat me të cilat përballet pakica shqiptare në këtë pjesë në jug të Serbisë: librat shkollor, infrastruktura, punësimi, njohja e diplomave…”, ka shkruar Scott në Twitter.