Nisma shënon pesë vjetorin e themelimit në Kaçanik

Nisma shënon pesë vjetorin e themelimit në Kaçanik

Fatimir Limaj në shënimin e 5 vjetorit të themelimit të Nismës në Kacanik tha se partia që ai drejton iu ka dhënë hapësirë të mjaftueshme qindra kuadrove të reja të cilët kanë marr përgjegjësi shtetërore.

Sipas tij, partia që ai drejton e ka synim investimin në rini dhe kuadro të reja që t’I përgatisë ato për të marrë përgjegjësi politike.

Tha se për 5 vjet të themelimit të kësaj partie kanë krijuar një bagazh të madhë në aspektin profesional duke marr vendime të rëndësishme politike.


MË SHUME NGA Nacionale