Diskutohet për ndalimin e përdorimit të qeseve e shisheve plastike

Diskutohet për ndalimin e përdorimit të qeseve e shisheve plastike

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI),mban tryezën diskutuese me temë ‘’Hartimi i politikave për reduktimin dhe ndalimin e përdorimit të qeseve dhe shisheve plastike”.

Tryeza mbahet në Prishtinë.

Autor: RTKlive