Ja si të shpëtoni nga qimet nën lëkurë

Ja si të shpëtoni nga qimet nën lëkurë

Qimet nën lëkurë përveç që estetikisht nuk duken mirë, ato mund të përcjellen edhe me shumë probleme pastaj siç janë shumimi i tyre dhe krijimi i puçrrave.

Qimet nën lëkurë përveç që estetikisht nuk duken mirë, ato mund të përcjellen edhe me shumë probleme pastaj siç janë shumimi i tyre dhe krijimi i puçrrave.