Kia sjellë detaje tjera, të Seltos që vjen gjatë kësaj jave (Video)

Kia sjellë detaje tjera, të Seltos që vjen gjatë kësaj jave (Video)

Bëhet e ditur edhe data, kur do ta shohim makinën

Ditëve të fundit, Kia ka treguar disa pjesë të makinës SUV, që për të cilën ka punuar për një kohë të gjatë. Në pamje shfaqej pjesa e përparme, pasme, anësoret dhe grilli, ndërsa tani ka sjellë detajet e tyre, duke i shfaqur shumë më afër.

Mund të shihen linjat e punuara me kujdes dhe shumë prej përfundimeve, si dhe teksa një simulim që e tregon aerodinamikën e lartë.

Raportohet se prezantimi zyrtar i Kia Seltos, do të bëhet me 20 qershor, kur pritet të shfaqen edhe specifikat që do t’i ketë.