​Helikopteri shpëton nga flakët 10-vjeçaren

​Helikopteri shpëton nga flakët 10-vjeçaren

Një apartament në afërsi të qendrës në Elbasan është përfshirë nga flakët këtë të martë.

Si pasojë e zjarrit të rënë kanë mbetur të izoluar banorët e pallatit, duke rrezikuar jetën.

Pavarësisht ndërhyrjes së zjarrfikësve shuarja e flakëve ka qenë e pamundur. Si rrjedhojë është dashur ndërhyrja e një helikopteri shpëtimi të Forcave Ajrore.

Gjatë ndërhyrjes është bërë e mundur evakuimi I një fëmije, I moshës 7 vjeç, e cila kishte mbetur e bllokuar në katin e 10 të pallatit.

Falë bashkëpunimit me Shërbimin zjarrfikës të qytetit të Elbasanit, vajza u evakuua dhe gëzon shëndet të plot./vp/


MË SHUME NGA Mbarëshqiptare