Juncker: BE jo një kështjellë që u kthen shpinën të dobëtve

Juncker: BE jo një kështjellë që u kthen shpinën të dobëtve

Bashkimi Europian ka disa detyrime ndaj botës, deklaroi presidenti i KE-së, Jean Claude Juncker.

”Bashkimi Europian nuk duhet të jetë një fortesë, që u kthen shpinën atyre që vuajnë”, theksoi ai hapjen e një konference për Ditën e Zhvillimit.

”Solidariteti dhe barazia nuk janë vetëm fjalë të bukura të shkruara në traktatet tona, por edhe një detyrim që duhet ta kryejmë çdo ditë”, theksoi ai.