Mbahet mbledhja e Komisionit Hetimor për Telelomit

Mbahet mbledhja e Komisionit Hetimor për Telelomit

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mbaj mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i Rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 17.06.2019,
3. Vendimi për angazhimin edhe të katër (4) ekspertëve për nevoja të komisionit,
4. Të ndryshme

Autor: RTKlive