Universiteti i Oxford-it më i mirë në Evropë, tre të parët në botë nga SHBA

Universiteti i Oxford-it më i mirë në Evropë, tre të parët në botë nga SHBA

Universitetit i Oxford-it mbetet në vendin e parë, ETH Cyrih, tani është universiteti i dytë më i mirë në Evropë, duke lënë poshtë Cambridge në Angli.

Rangimi i Universitetit Botëror nga QS thotë se klasat e vogla, hulumtimet dhe punësimi i studentëve janë të gjithë faktorë në ndryshim, përcjell albinfo.ch.

Në nivel global, ETH është i gjashti dhe EPFL në Lausanne është në 18.

Tre të parët në botë janë të gjitha në SHBA. MIT është në krye, pastaj Stanford ndjekur nga Harvard.