Aktori i famshëm flet për periudhën më të rëndë të jetës

Aktori i famshëm flet për periudhën më të rëndë të jetës

Michael Douglas në festivalin e televizionit në Monte Karlo mori shpërblim për arritje jetësore.

Fituesi i famshëm i çmimit Oscar me këtë rast foli për karrierën e tij dhe rolet, por edhe një nga periudhat më të vështira të jetës.

Në fakt, Michael ishte gjatë xhirimeve të "Jeta ime me Liberace" diagnostikuar me tumor në gjuhë