​Jay Lo shqetëson fansat

​Jay Lo shqetëson fansat

Këngëtarja dhe aktorja Jennifer Lopez botoi një foto të bezdisshme në profilin e saj.

49-vjeçarja shqetësoi shumë tifozë duke postuar një foto ku ajo duket në shtrat me një sy të mbuluar.

Megjithëse shkaku i saktë i lëndimit ende nuk është i njohur, këngëtarja e preferuar shqetësoi pasuesit e saj në Instagram, të cilët nuk ishin mësuar me postimet e tilla dhe shumë njerëz menduan nëse këngëtarja do të ishte në gjendje të mbajë turneun e planifikuar.

Diva e preferuar është aktualisht në turneun e saj të katërt të 'It's my party tour'. Ajo organizoi turneun si një festë të veçantë të ditëlindjes së 50-të, e cila do të festohet më 24 qershor. Si pjesë e turneut, do të vizitohen katër kontinente - Amerika e Veriut, Evropa, Azia dhe Afrika, dhe do të mbajnë një total prej 36 koncertesh.