Meta njofton OSBE-ODHIR: Më 30 qershor s’ka zgjedhje

Meta njofton OSBE-ODHIR: Më 30 qershor s’ka zgjedhje

Presidenti Meta ka ndërmarrë hapin e radhës për dekretin e tij për anulimin e zgjedhjeve, duke njoftuar drejtuesit e lartë të OSBE- ODHIR për zhdekretimin e datës zgjedhore të 30 qershorit.

Në letrën që mban datën 19 qershor 2019 dërguar përfaqësuesve të OSBE – ODHIR, presidenti Meta i njofton zyrtarët se nëse zgjedhjet do të mbahen në kundërshtim me dekretin do të jenë nul dhe të pavlefshme. /TCh