Një vajzë tenton vetëvrasje, shpëtohet nga qytetarët

Një vajzë tenton vetëvrasje, shpëtohet nga qytetarët

Një vajzë ka tentuar sot në Prishtinë vetëvrasjen, por ajo është shpëtuar nga disa qytetarë.

Vajza kishte dal në terasën e një banesë në katin e tretë në rrugën “Agim ramadani”, dukë tentuar që të hedhet, por ajo është shpëtuar nga disa qytetarë, të cilët kishin hyrë në banesë dhe e kanë kapur atë para se të hidhej.

Në vendin e ngjarjes kanë dal njësitet e Policisë dhe ekipet mjekësore.

Nuk dihen arsyet që kanë shtyrë vajzën drejt këtij veprimi.