Tensione në Kavajë, PD: Policia sulmon me gaz lotsjellës qytetarët

Tensione në Kavajë, PD: Policia sulmon me gaz lotsjellës qytetarët

Situata në Kavajë është tensionuar.

PD njofton se policia po sulmon me gaz e lëndë djegëse qytetarët në Kavajë.

Protestuesit kanë thyer derën e ndërtesës dhe tentojnë të hyjnë brenda.

Atje kanë shkuar edhe forcat zjarrfikëse.