Dua Lipa me dedikim emocional për refugjatët

Dua Lipa me dedikim emocional për refugjatët

Këngëtarja Dua Lipa vazhdon të jetë një nga emrat më të suksesshëm në botë.

Duke qenë se edhe ajo ishte shpërngulur në Angli shkaku i luftës në Kosovë, këngëtarja shqiptare i ka bërë një dedikim emocional refugjatëve

Ajo tashmë është angazhuar edhe me UNICEFIN për t’iu ardhur në mbrojtje fëmijëve, të cilët nuk kanë mbështetje dhe detyrohen të ikin nga shtëpitë e veta për shkak të luftës.