Mësohet data e saktë se kur do të lansohet ‘iOs 13’

Mësohet data e saktë se kur do të lansohet ‘iOs 13’

Sistemi operativ ‘iOS 13’ shtë aktualisht në testim, gjersa versioni ‘beta’ do të lansohet muajin e ardhshëm.

Testimi beta iOS fillon në qershor çdo vit dhe testimi beta shkon deri në fillim të shtatorit., transmeton lajmi.net.

Vitin e kaluar me iOS 12, Apple gjithsej lëshoi tetë beta-zhvillues të iOS 12 para lëshimit të versionit përfundimtar në mes të shtatorit.

Një raport sot nga iPhoneSoft citon një burim të ‘Apple Developer’ dhe thotë se kompania do të lansojë ‘iOS 13’ tek publiku më 16 shtator.